Sande formannskaps skal gjennomføre sitt møte den 3. april som fjernmøte. Møtet startar kl 10.00

Sande legesenter melder at dei har god kapasitet - ikkje nøl med å bestille time om du treng!

For å unngå spreiing av koronavirus, er råda frå nasjonalt hald  å halde minst ein meters avstand frå andre utandørs. Ein bør heller ikkje vere meir enn fem personar saman.

Sande kommunestyre vedtok i  K-sak 11/20 å starte opp arbeidet med å revidere kommuneplanen sin samfunnsdel.

Grunna tekniske oppdateringar vil heimesida vår ha nedetid i kveld i tidsrommet kl 20.00- kl 20.30.

Dette til orientering.

Dei komande møta i dei folkevalde organa våre får nye datoar. Vi legg til rette for fjernmøte på video og telefon.

Mykje er stengt for tida - men matvarebutikken er open.

Nye opplysningar frå NAV HUS  Hareid -Ulstein - Sande

Kriseleiinga i Sande har ei sterk oppmoding til deg og dine som er i risikogruppa for å bli smitta av korona-viruset.