Du må svare på telefonar som kjem frå Sande legesenter. Kanskje gjeld det vaksinering.

Neste veke får vi litt fleire dosar med vaksine.

Står du i manntalet til Sande kommune eller har du flytta etter 30.06.21?

I Sande kommune si innbyggarundersøking kjem det tydeleg fram at tilrettelagde turstiar i nærmiljøet er viktig for attraktive bu-miljø, særleg for dei frå 20 år og oppover.

Det er val-år i år. Vi skal velje representantar til Stortinget.

Sjølv om vi har utfordringar med koronavirus og pandemi- det blir val!

Vil du oppleve ein fantastisk solnedgang kan du ta turen til Gjerdsvika og Strutsely.

I perioden 1. april til 20. august er det bandtvang for alle hundar.

Det er ikkje stor leveranse av vaksine denne veka - 66 doser kjem til Sande.

Lynnedslag er truleg årsak til at fasttelefonane på Sandetun omsorgsenter er ute av drift i kveld. Om du skulle trenge å ta kontakt med Sandetun i kveld må du ringe 90513161 og ansvarleg sjukepleiar på Sandetun omsorgssenter vil svare deg.

Ja, om kva folk har svara i innbyggarundersøkinga som vart gjennomført for eit par veker sidan. Nesten 800 personar har svara på heile undersøkinga. I tillegg har vi delsvar frå kring 300. Dette er eit resultat vi kan vere stolte av!

Gravplassane i Sande kommune framstår som velstelte. Dette gjer det fint for dei som tek turen innom for å stelle graver eller berre for å tusle omkring og minnast dei som har gått bort.

Sande brann og redning gjennomførte i går øving med tema overflateredning. Dette var siste øvinga før sommarferien, og vi hadde samordna øving med Ambu og helsepersonell.

13.september er valdagen for Stortingsvalet 2021.

Om du ikkje har høve å stemme då, kan du allereie frå 1.juli få gi di tidlegstemme ved Sande rådhus.

Ta med legitimasjon!

Vi får 78 doser vaksine i veke 27.

Komande skuleår vil det bli kulturskuleundervisning på Kvamsøy med Lisabeth Brekke Sylte.