Elveromsstova finn du rett ovanfor Sandetun omsorgssenter.

Statens strålevern informerer om at frå 1.november kan du kjøpe jodtablettar på apoteket. Myndigheitene anbefaler at alle under 40 år, gravide, ammande og dei med heimebuande barn kjøper tablettar som ein har på lager heime.

På saklista til kommunestyremøte 30. oktober kl 13.45 står mange interessante saker.

Vi får blant anna besøk av Søre Sunnmøre Reinhaldsverk sin daglege leiar Einar Heimdal som vil fortelje om status, tidsaktuelle saker m.m.

203 877 kr er i dag resultatet frå innsamlingsaksjonen i Sande.

Sande kommune ligg no på 2.plass i fylket over innsamla midlar pr innbyggjar og ligg også godt an på landsoversikta.

Det har vore lynnedslag i natt og ein del husstandar og bedrifter på Larsnes er utan straum.

Mørenett arbeider med å få straumen tilbake.

Stillinga som rådmann i Sande er ledig.
Vil DU vere med å utvikle Sande kommune i framtida?

På saklista til kommunestyremøte 18. september kl16.00 står mange interessante saker.
Skal Gursken og Gjerdsvika få ny vassforsyning? Korleis blir det interkommunale samarbeidet for NAV- og barnevernstenesta?

Kom på jobbmesse på Ulstein Arena og møt arbeidsgjevarar med ledige jobbar!

Kurset gir innsikt i kva som krevjast for å starte bedrift, både personleg og formelt. Kurset vektlegg korleis du heilt frå starten kan snakke med kundar for å lære kva dei syns om ideen din, og korleis du kan vidareutvikle ideen din for å avklare om du skal starte bedrift.

Målgruppe: Kurset er retta mot personar som vurderer å starte eigen bedrift.

Ulsteinvik, Torsdag 20. september 2018, kl 10.00 - 16.00.

Informasjon og påmeldingsskjema finn du her.

Det blir ny språkkafe på biblioteket på Larsnes torsdag 6. september
kl. 18.00 – 20.00