Ønsker du å bli sterkare? Å forebygge muskel og skjelettplager? Få rettleiing og hjelp når du trenar? Då kan du delta på styrkegruppe ved Sande fysioterapi.

Sande kommune er med i ei felles satsing innanfor reiselivsområdet for dei fem kommunane her på ytre søre. I samband med dette vert det eit felles folkemøte for Sande og Vanylven. Invitasjonen går ut breitt til lag, organisasjonar, bedrifter og andre som kan tenkjast å kunne nyttiggjere seg satsinga. Folkemøtet er starten på eit prosjekt som vil gå utover våren, med klar målsetjing om å ende opp med konkrete tiltak.

No har du sjansen til å få meir innblikk og kunnskap om medie- og scenearbeid.

Sande kommunestyre har godkjent  vertskommuneavtalen om barnevernsamarbeid mellom Volda, Hareid, Sande, Ulstein og Ørsta med verknad frå 1.januar 2020.

No har vi vår eiga jordmor i Sande.

I julehelga har nokre abonnentar opplevd at det har vore litt problem med vassforsyninga.

Dette gjeld på Kvamsøya og Larsnes.

Det nærmar seg nytt år og fyrverkeri er viktig for mange.

Innbyggjarane i Sande er så heldig å få hjelp av hørselhjelparane i lokallaget av HLF- Hørselhemmedes Landsforbund.

I samband med UKM-Sande, arrangerer vi i samarbeid med Gamlebanken scene workshop i lys, lyd, foto, film og scenearbeid på Breidablik.

Her kjem ei lita julehelsing frå ordføraren no i innspurten på julestria.