Vår byggesakshandsamar gjennom mange tiår, Rasmus Ekroll, skal avslutte arbeidsforholdet  i  Sande og vi er på jakt etter ein ny interessert og dyktig fagperson på området!

Er du personen Sande kommune treng? Har du - eller nokon du kjenner - den bakgrunnen vi spør etter, håper vi at du vil bli medarbeidar på Sande helsestasjon.

Kjem du ein tur?

Har du registrert bedrifta di i Google Maps ?

NAV Sande har no vorte til NAV Hareid- Ulstein- Sande.Det vart gjort vedtak om samarbeidsavtale i  kommunestyret før nyttår.

Dette fører til litt endringar.

Fleire stader i kommunen er det no problem med overflatevatn som kan  gjere skade på eigedomar og hus.

Sande kommune sender i desse dagar ut kulturminneplanen for Sande kommune.

Du vil finne den i postkassa di ein av dagane før jul.

Det er kanskje slik at nokre abonnentar har lite vatn i kranen.

Det har oppstått ein uheldig situasjon på vassverket på Holtane, og abonnentane i Gursken kan oppleve å få misfarga vatn i springen.

Trond Arne Aglen vart i dag tilsett som rådmann i Sande kommune.

Det vart ei interessant treff på Øya for dei som kom på orienteringsmøtet som helse- og omsorgssektoren arrangerte måndag 12.november.

No er det på overtid å registrere vassforsyningssystemet ditt  hos Mattilsynet. Dette gjeld også dei som er små, for eksempel ein brønn som forsyner to hus med drikkevann.